Майстер-клас “Будуємо викрійку та шиємо бюстгальтер Єва”

Майстер-клас “Будуємо викрійку та шиємо бюстгальтер Єва” представлений у доступній та зрозумілій формі у форматі відео-уроку.

Майстер-клас представлений у 2-х уроках.

На 1 уроці ми знімаємо мірки та будуємо викрійку бюстгальтера. На 2 уроці ми кроїмо і шиємо бюстгальтер. Ви подивіться 1 урок, побудуйте викрійку і коли у Вас викрійка буде готова, приступайте до 2 уроку. Якщо у Вас виникнуть питання, задавати їх можна прямо тут на сторінці. Ви також можете надсилати фото своїх викрійок та готових пошитих бюстгальтерів.

Навіть якщо у Вас вийшла чудова викрійка, все одно краще спочатку пошити бюстгальтер з дешевої тканини, і якщо він добре “сів”, тоді шийте бюстгальтер з основної тканини.

Побудову викрійки рекомендується для розмірів чашки бюстгальтера АА, А, В, С, D. Для більших розмірів бюстгальтера ця модель не розроблялася.

Хороша підтримка буде забезпечена при пошитті бюстгальтера як з нееластичних, щільних натуральних тканин, так і з еластичних. Також можна використовувати для пошиття бюстгальтера щільне мереживо, яке зараз дуже популярне.

Чому Майстер-клас Вам буде цікавий:

1. Вибрана для майстер-класу модель бюстгальтера дуже популярна.

2. У матеріалі майстер-класу докладно викладено не складний процес побудови викрійки, яку Ви зможете використати надалі.

3. Ви отримаєте відповіді на всі питання, що виникають у Вас у процесі побудови викрійки та пошиття бюстгальтера.

 

Майстер-клас буде корисним тим людям, кого цікавить пошиття жіночої білизни для себе та для знайомих.