Пошити бюстгальтер своїми руками

Пошити бюстгальтер своїми руками зовсім не складно. Для цього потрібне лише наше бажання. Подивіться, чим пошитий бюстгальтер відрізняється від готового, купленого у магазині? Сидить винятково добре, оскільки пошитий за індивідуальними мірками. Забезпечує хорошу підтримку грудей навіть без підкладки та поролону.

Відео з послідовністю пошиття такого бюстгальтера можна подивитися на сторінці Шиєм мереживний бюстгальтер Жоржетта.

Можливо, перший пошитий бюстгальтер буде сидіти не дуже добре. Викрійку, тому, доводиться коригувати та підганяти під фігуру.

Починати потрібно з якоїсь однієї моделі. Коли бюстгальтер добре сів, по цій викрійці можна пошити кілька бюстгальтерів із різних матеріалів та у різних кольорах.

Головне, щоб “костюмчик сидів”. Це я про те, що головне, щоб бюстгальтер добре сів на вас. Адже якщо ви зробите ідеальні рядки, підберете відмінний матеріал і фурнітуру, а викрійка буде не вашого розміру, то вся робота буде марною. Тому починати потрібно з вибору моделі ліфчика та викрійки.

Існують моделі бюстгальтерів для маленьких грудей, як, наприклад, бралетт. Такий бюстгальтер можна пошити і для великих грудей, але тоді не буде забезпечена хороша підтримка грудей. Без одягу такий бюстгальтер може навіть виглядати непогано. Але коли одягаєш блузку чи улюблену сукню, то тоді бачиш, чи виконує бюстгальтер свою головну функцію – підтримку грудей, чи ні.

У багатьох жінок бюстгальтер виконує ще й коригуючу функцію. У такому разі тонке еластичне мереживо не підійде для пошиття бюстгальтера, а потрібно шити бюстгальтер із щільних тканин з підкладкою, які рекомендується простібати. Також для пошиття замість підкладки використовують білизняний поролон.

Бельевой поролон

Шийте та отримуйте задоволення від пошитих Вами виробів!